MENU
HOME

Deezer

Deezer is een wereldwijde streaming muziekdienst die inmiddels beschikbaar is in 183 landen. Met tien miljoen actieve maandelijkse gebruikers en meer dan 35 miljoen songs in de catalogus, biedt Deezer fans de kans om altijd en overal van muziek te genieten zonder de belemmeringen van vroeger. Deezer helpt daarnaast muziekliefhebbers met het vinden en delen van fantastische nieuwe muziek. In elk land luisteren Deezer-muziekredacteuren daarvoor tientallen uren per week naar muziek en geven muziektips op basis van hun lokale ervaring. In Nederland zet Deezer nadrukkelijk in op partnerships met lokaal toonaangevende partijen, zo ook met ons, TivoliVredenburg.

Website integratie

Deezer verrijkt de verschillende online kanalen van TivoliVredenburg met streaming muziek. Zo is het op de nieuwe website mogelijk om veel van het programma in het  agenda-overzicht kort te beluisteren. Zo kan je snel het programma verkennen dat je  nog niet kent. Op de detailpagina van een evenement is vervolgens een playlist van dat programma te beluisteren.

Playlists

Daarnaast is het mogelijk TivoliVredenburg te volgen op Deezer. TivoliVredenburg maakt diverse genre-playlists aan van haar programma en update deze zodra er een nieuw concert bevestigd wordt. Een handige manier dus om op de hoogte te blijven van het programma in TivoliVredenburg.

Overige kanalen

Deezer zet daarnaast haar kanalen in, zoals mobile push-berichten en nieuwsbrieven, om de luisteraar de juweeltjes uit het TivoliVredenburg programma te tippen. De Deezer muziekredactie laat de luisteraar weten wat ze echt niet moet missen.

Toekomst

Deezer en Tivolivredenburg zien nog meer kansen om samen te benutten, zoals streaming sessies of het ontwikkeling van een app. Aankomende jaren zullen Deezer en TivoliVredenburg hun samenwerking uitbreiden.

“Met de integratie van Deezer in haar website heeft TivoliVredenburg zó van de functionaliteiten gebruik gemaakt dat de consument optimaal bediend wordt. We kijken er naar uit om de samenwerking verder invulling te geven de komende maanden.” - Fabrizio Gentile, Managing Director Deezer Benelux

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.