MENU
HOME

K.F. Hein Fonds


TivoliVredenburg heeft van het K.F. Hein Fonds een grote financiële bijdrage gekregen voor de aankoop van een nieuwe vleugel en de realisatie van een aantal festivals. Als dank voor deze genereuze gift is op de vijfde verdieping het plein naar de naamgever van de stichting vernoemd.

TivoliVredenburg is zeer erkentelijk voor de gift en is blij om als grootste culturele instelling van de stad Utrecht partner te zijn van dit Utrechtse fonds. Veel van de door het K.F. Hein Fonds gesteunde gezelschappen en festivals vinden in TivoliVredenburg de weg naar het grote publiek.

Het K.F. Hein Fonds is een vermogensfonds en beheert het nagelaten vermogen van oprichter Karl Friedrich Hein. Het fonds steunt initiatieven en organisaties in de monumentenzorg, natuurbehoud, cultuur en volksontwikkeling, podiumkunsten, maatschappelijk werk en volksgezondheid. Het fonds steunt bovendien mensen in nood met een gift en geeft studiebeurzen uit. Daarnaast onderhoudt de K.F. Hein Stichting contact met de familie van Karl Friedrich Hein in Duitsland.

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.