MENU
HOME

K.F. Hein Fonds

TivoliVredenburg heeft van het K.F. Hein Fonds een grote financiële bijdrage gekregen voor de aankoop van een nieuwe vleugel en de realisatie van een aantal festivals. Als dank voor deze genereuze gift is een op de vijfde verdieping het plein naar de naamgever van de stichting vernoemd.

TivoliVredenburg is zeer erkentelijk voor de gift en is blij om als grootste culturele instelling van de stad Utrecht partner te zijn van dit Utrechtse fonds. Veel van de door het K.F. Hein Fonds gesteunde gezelschappen en festivals vinden in TivoliVredenburg de weg naar het grote publiek.

De K.F. Hein Stichting is een vermogensfonds en beheert het nagelaten vermogen van oprichter Karl Friedrich Hein. De K.F. Hein Stichting heeft drie dochterstichtingen, waaronder het K.F. Hein Fonds. Deze drie fondsen geven steun aan organisaties en instellingen binnen de werkvelden monumentenzorg, natuurbehoud, cultuur en volksontwikkeling, podiumkunsten, maatschappelijk werk en volksgezondheid. Daarnaast onderhoudt de K.F. Hein Stichting contacten met de familie van Karl Friedrich Hein in Duitsland.

 

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.