MENU
HOME

zelfstandig werkend kok

Voor ons bruisende grand cafe Het Gegeven Paard, onder het dak van TivoliVredenburg, hebben we ruimte voor een energieke

zelfstandig werkend kok

Bij Het Gegeven Paard werken wij met een creatieve, snelle en eigentijdse kaart, met smaakvolle en verse producten.

Je werkomgeving onder het dak van TivoliVredenburg is inspirerend en de productie ligt hoog.

Met je collega s van de productiekeuken, zorg je als zelfstandig werkend kok voor een strakke mise en place, zodat we de hoge omloopsnelheid bij kunnen benen. Je bereidt zelfstandig de gerechten van de lunch, borrel- en diner kaart en zorgt ervoor dat alles mooi en tijdig meegegeven wordt. Je bent mede verantwoordelijk voor de waarborging van de kwaliteitstandaard van Het Paard en voor een soepele, dagelijkse gang van zaken back of house.

Profiel en competenties
- Naast je passie voor koken, ben je bovenal een prettige collega;
- Je hebt ervaring opgedaan als zelfstandig werkend kok en bent bekend met de basis kooktechnieken;
- Je weet je staande te houden in een werkomgeving met een hoge omloopsnelheid waar de kaders nog niet staan;
- Je werkt snel en netjes en je houdt je hoofd koel in het heetst van de strijd;
- Je bent flexibel en collegiaal;
- Je hebt inzicht in (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiene en allergenen.

Ons aanbod
- Een mooie positie in een jonge, succesvolle organisatie met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
- Je komt te werken in een hecht team van gepassioneerde collega s met een hart voor gastvrijheid;
- Het betreft een fulltime functie (38 uur);
- Een marktconform salaris.

Reageren?
Interesse gewekt? Wij zien je reactie graag tegemoet! Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over kan je terecht bij Britt van Thiel, hr manager externe horeca, bereikbaar op 030 - 7 606 788 of via hrhgp@tivolivredenburg.nl.

Over TivoliVredenburg en Het Gegeven Paard
TivoliVredenburg is een muzikale stad-in-een-stad. Met vijf unieke zalen en meerdere horeca voorzieningen onder een dak, is ze het huis van en voor iedereen. Ze biedt een podium aan alle muzikale werelden, maar ook aan andersoortige unieke evenementen. TivoliVredenburg verzorgt meer dan 1.300 evenementen en ontvangt bijna een miljoen bezoekers per jaar.

Het Gegeven Paard opende eind 2014 haar deuren en is het levendige grand cafe  in de noordwest hoek van ons gebouw. Het heeft een capaciteit van 240 zitplaatsen binnen en 200 zitplaatsen op het terras aan de Singel. Het team van 70 enthousiaste medewerkers ontvangt zeven dagen per week bezoekers van TivoliVredenburg en andere liefhebbers van lekker eten en drinken. We serveren onze gasten van 12 uur s middags tot 12 uur s nachts lunch, barfood en diner.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.