MENU
HOME

Keuze-abonnement 2016 - 2017

Onze programmeurs hebben alle concerten gebundeld in mooie, bijzondere of opwindende series. Een serie is tot 30% goedkoper dan reguliere tickets, en altijd de meest voordelige keuze. Het serie-overzicht vindt u in de abonnementenbrochure of op onze website.

Stelt u liever uw eigen serie samen? Dat kan met het keuze-abonnement! Selecteer tenminste vier concerten uit onze abonnementenbrochure, en ontvang 15% korting op de totale prijs! Bestellen kan door 4 of meer concerten te selecteren op onze website of door met onze kassa te bellen via 030 - 2314544. 

Concerten die geen onderdeel zijn van een serie of in de loop van het seizoen worden bijgeboekt vallen niet onder de regeling van het keuze-abonnement. De korting wordt automatisch verrekend bij online bestellingen.

U kunt alle concerten combineren in uw eigen serie, dus ook symfonische concerten met kamermuziek. Maak bijvoorbeeld een serie met Requiems, met cellovirtuozen of met dinsdagavondconcerten omdat dat u het beste uitkomt.

 

Peter Tra, programmeur Symfonische muziek, tipt: 

Tip 1 Een serie Pianoconcerten
Al jaren stellen wij uit het totaalaanbod een serie pianoconcerten samen. Dit jaar kunt u zelf uw favorieten uitkiezen, bijvoorbeeld:

Mozart concert voor 2 piano’s 
R. Strauss Burlesque voor piano en orkest 
Ravel Pianoconcert in G 
Liszt Pianoconcert nr.1 

Betaal € 119 ipv € 140

Tip 2 Een serie Richard Strauss
De meester van het laatromantische symfonieorkest. Drie symfonische gedichten, drie topdirigenten, aangevuld met de onsterfelijke Vier Letzte Lieder:

Ein Heldenleben 
Ein Alpensinfonie 
Also Sprach Zarathustra 
Vier Letzte Lieder 

Betaal € 119€ ipv € 140

 

Guy van Hulst, programmeur Klassiek en Jazz, tipt: 

Tip 1 Orkestdimensies
Als een groep musici wat groter wordt, heet het al snel een orkest. Dweilorkest, kamerorkest, symfonieorkest, barokorkest, jazzorkest. Wat de groepen gemeen hebben zijn fantastische musici en een bevlogen leider. En goede muziek, die doet ook wonderen. Ons progamma laat de diversiteit van ensembles in vele denkbare dimensies zien. Voor wie van afwisseling houdt een selectie:

Nederlandse Bachvereniging - De vier jaargetijden 
B’Rock & Vox Luminis 
Russisch Nationaal Orkest 
Ensemble Insomnio - Industry and Idleness 
Brabants Jazz Orkest 
Asko|Schönberg - De Materie 

Betaal € 150 ipv € 186

Tip 2 The curious music that I hear
Cultuurminister Aad Nuis probeerde ooit tevergeefs met een quotum het spelen van Nederlandse componisten verplicht te stellen. Maar kwaliteit kan zonder quotum. Volgend seizoen klinkt veel Nederlands klassiek van onder anderen: Ketting, Andriessen, Kyriakides, Loevendie, van der Aa, Jacob TV, De Raaff, Diepenbrock, McGowan, Vloeimans, Fiumara, ten Holt, Moore en Jeths.

Openingsconcert Gaudeamus 
Calefax - Orpheus met Remy van Kesteren 
Dudok Kwartet - Schubert & De Raaff 
Perfect Strings - Holland Baroque & Erik Bosgraaf 
De Materie 
Nederlands Kamerkoor - Brahms Requiem Reinvented 

Betaal € 140 ipv € 167

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.