MENU
HOME

Serie-overzicht 2016 - 2017

Symfonische muziek, kamermuziek, oude en nieuwe muziek, jazz en fado - elke stijl is in ons nieuwe seizoen vertegenwoordigd. Door de aankoop van een serie betaalt u per concert een stuk minder dan wanneer u de kaarten voor concerten los koopt. En hoe eerder u bestelt, hoe meer kans u maakt op uw favoriete plaatsen. Kies uw serie in abonnementenbrochure of kies uw eigen concerten en stel uw eigen serie samen.

Bestel een serie
Onze programmeurs stellen met zorg een groot aantal concertseries samen. De rode draad van een serie kan een orkest, ensemble of artiest zijn, een bepaald repertoire, een genre of een specifieke dag van de week. In onze brochure vindt u ze overzichtelijk gerankschikt, of bekijk de series via onderstaande links. Bekijk hier een kort filmpje met uitleg over het bestellen van series. 

U kunt natuurlijk ook tickets kopen voor losse concerten. In onze klassieke concertagenda vindt u een chronologisch overzicht. Bekijk hier een kort filmpje met uitleg over het kopen van losse concerten.

Keuzeabonnement
Bij de aankoop van tickets voor 4 of meer klassieke concerten in TivoliVredenburg ontvangt u 15% korting op de totale prijs. Hier leest u meer over de keuze-abonnementen en tips van onze programmeurs.

Contact
Heeft u vragen? Onze kassamedewerkers helpen u graag: 030 - 231 45 44. 

 

Kamermuziek

De Stijl
 

 

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.