MENU
HOME

▸ Basisonderwijs

Iedereen die naar school gaat, kan met zijn of haar klas bij ons schoolconcerten en -projecten meemaken en beleven. Van intiem en kleinschalig luisteren in Hertz tot groots en meeslepend meezingen in de Grote Zaal. Van ademloos luisteren naar zelf componeren. Van gesprekjes met talentvolle leeftijdgenoten tot heuse optredens in avondconcerten. Met van muziek genieten kun je niet vroeg genoeg beginnen! We hebben dan ook een uitgebreid aanbod van concerten voor de kleuters, de middenbouw en de bovenbouw. Op deze pagina's staat informatie over de projecten en schoolconcerten voor het basisonderwijs voor het schooljaar 2016-2017.

Het aanbod voor schooljaar 2016-2017:

- Rondleidingen (zie onder)
Mijnheer Tobias en het Zwarte Monster (groep 1-2)
Cellostorm (groep 3-4)
Het Strijkkwartet van Mijnheer Sax (groep 3-4-5)
Hoge Noodt (groep 5-6)
Laat me met rust! (groep 5-6)
Roodhapje (groep 6-7)
Percossa (groep 7-8)

De concerten zijn onder schooltijd in een van onze schitterende nieuwe zalen. Om te zorgen dat alle leerlingen optimaal kunnen genieten van hun muzikale TivoliVredenburg-avontuur wordt bij alle concerten lesmateriaal geleverd, waarmee op school het bezoek aan TivoliVredenburg op een toegankelijke manier goed voorbereid kan worden.

Rondleidingen voor basisonderwijs
Neem plaats in de Grote Zaal; kijk uit over Utrecht en zie waar artiesten zich klaarmaken voor een concert. Tijdens de speelse rondleidingen voor de bovenbouw van het basisonderwijs ontdekken de leerlingen ons gebouw. Ze leren waarom de Grote Zaal geschikt is voor klassieke muziek en de Ronda echt een popzaal is. Ook komen ze - indien mogelijk - op plekken die anders niet toegankelijk zijn: het backstage-gebied, de artiestenfoyer, de kleedkamers en het kolossale loading-dock waar wel zes vrachtwagens gelijktijdig kunnen laden en lossen.

Een rondleiding duurt ca. 1 ½ uur. De kosten bedragen 100 euro per 25 leerlingen. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Lucine Schipper: educatie@tivolivredenburg.nl of 030-7606716.

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.