MENU
HOME

Hertz Kring

Adopteer een stoel in Hertz en steun Jong Talent in TivoliVredenburg

In het nieuwe muziekgebouw TivoliVredenburg is ruimte voor alle vormen van muziek. Vanuit de visie dat een musicus het meeste leert van het geven van concerten is het Jong Talent Programma ontwikkeld. Met de adoptie van een stoel draagt u bij aan de realisatie hiervan. 
Wat maakt u mogelijk?

U geeft studenten de kans concertervaring op te doen

In samenwerking met de conservatoria en muziekopleidingen wil TivoliVredenburg een serie voor studenten organiseren. Jonge talenten in de laatste fase van hun opleiding krijgen de kans om in een van de vijf zalen van TivoliVredenburg te spelen en daarmee podiumervaring op te doen.

U draagt bij aan gratis lunchpauzeconcerten


TivoliVredenburg organiseert wekelijks vrij toegankelijke lunchpauzeconcerten. Musici van de Nederlandse conservatoria verzorgen zeer gevarieerde concerten voor iedereen.

Hoe?

Wij nodigen u uit een stoel in Hertz te adopteren. Hiermee steunt u TivoliVredenburg bij de realisatie van het Jong Talent Programma. Daarvoor zijn we u zeer dankbaar en dat willen we u laten zien.
Donateurs van de actie maken gedurende vijf jaar deel uit van de Hertz Kring.

• Als dank voor uw fiscaal aftrekbare schenking plaatsen wij de door u gewenste naam op de stoel. 

• Bij een aantal exclusieve concerten krijgt u de mogelijkheid om eerder kaarten te reserveren zodat u op uw eigen stoel kunt zitten. Hierbij organiseren we ontmoetingen met deelnemers uit het Jong Talent Programma.

• U krijgt vier keer per jaar een speciale Hertz Nieuwsbrief.

• U ontvangt de abonnementenbrochure met voorrang.

Wilt u een eigen stoel adopteren? 
Vul dan onderstaande machtigingskaart in en stuur het naar het retouradres op de kaart. Download hier de machtigingskaart. 
Op de kaart kunt u aangeven op welke wijze u de gift wilt betalen (per maand, per jaar of met een eenmalige bijdrage). De schenkingsovereenkomst (download hier) is alleen nodig als u de betaling wilt spreiden over vijf jaar. De gift is dan volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Koenders (marianne.koenders@tivolivredenburg.nl) of via telefoonnummer
+31 (0)30- 7606731.
 

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.