MENU
HOME

Eten & drinken

Wil je voor of na een concert nog wat drinken en of proeven, of ben je gewoon gezellig op stap? Dan kun je terecht bij ons grand café Het Gegeven Paard en/of bij ons Franse restaurant Danel.

Het Gegeven Paard

Binnen TivoliVredenburg en op het terras aan de Singel bevindt zich grandcafé Het Gegeven Paard. Dit café in hartje Utrecht is zeven dagen per week open, voor zowel de bezoekers van TivoliVredenburg als voor alle andere liefhebbers van lekker eten en drinken in een aangename ambiance. 

Hier kun je genieten van een lunch of diner of cocktails proeven van de uitgebreide cocktailkaart, ook is er een breed assortiment aan gins & whisky's en heerlijke bieren. 

Bezoek ook: www.cafehetgegevenpaard.nl

Danel

Op 8 september heeft ons nieuwe restaurant Danel haar deuren geopend aan de singel, naast Het Gegeven Paard. Op de hoek van TivoliVredenburg bij de Vredenburgkade en de Hollandse Toren bieden wij u al het lekkers dat Frankrijk te bieden heeft.

Hier kun je genieten van een goed glas wijn met bijvoorbeeld een oester of een van de vele andere kleine gerechten die je samen kunt mixen en matchen. Of je nu zin hebt in een uitgebreid diner of slechts een klein hapje na een concert of koopavond, Danel biedt de mogelijkheid om dit geheel zelf in te vullen. In het weekend is Danel vanaf 11.30 geopend en kun je er ook lunchen. 

Ben je nieuwsgierig naar wat onze chefkok allemaal bereidt? Reserveer dan onze chef’s table met uitzicht op de grote open keuken.

Bezoek ook: www.danel-utrecht.nl

 

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.