MENU
HOME

Website

Hoe vind ik een evenement?

Je kunt ieder evenement vinden via de zoekmachine. In deze zoekmachine kun je ook zoeken op zaal (Grote Zaal, Ronda, Hertz, Pandora, Cloud Nine, Leeuwenbergh etc.), instrument (viool, piano, cello, etc.) en specifiek genre (kamermuziek, metal, indie).

Categorieknoppen, maandfilter en overige informatie

Je kunt zoeken via de agenda filter knoppen, de zoekbalk of per maand door op de maand te klikken. Via het menu vind je veel informatie over ons, ons gebouw en alles rondom onze evenementen.

Is mijn bestelhistorie verdwenen?

Tickets die je in het verleden via tivoli.nl hebt gekocht, zijn te vinden in de bestelhistorie van je oude account. Via http://kassa.tivoli.nl/Login.aspx kun je met je oude inloggegevens inclusief oud wachtwoord inloggen.

Luisteren en bekijken

Je kunt veel van ons programma vanuit het agenda overzicht kort beluisteren door op de playbutton te klikken. Zo kun je snel een mening vormen over iets dat je nog niet kent. Wil je meer van dat evenement beluisteren en bekijken? Dat kan op de pagina van dat evenement.

Tegelview versus listview: overzicht versus verdieping

Er zijn twee manieren waarop je onze agenda kunt laten weergeven. Aan de rechterkant in de agenda kun je kiezen voor “tegelview” of “listview”. De “tegelview” is standaard ingesteld en geeft een overzichtelijke weergave van de evenementen. Heb je behoefte aan meer verdiepende informatie? Klik dan op “listview”.

Andere vraag?

Zit je vraag hier niet tussen? Wellicht vind je je antwoord tussen de veelgestelde vragen over Inschrijven nieuwsbriefTickets of Concertbezoek. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook.

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.