MENU
HOME
Bing & Ruth

Bing & Ruth

David Moore solo

support
geen support
aanvang
19:45
zaal open
19:00
14,50
  • pop
  • piano
  • minimal
  • ambient
  • starwood choker
  • cloud nine

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar, er is vrije plaatskeuze. 

Bing & Ruth draait om één man (af en toe aangevuld tot een klassiek/ambient-ensemble van vijf man): Amerikaanse componist en pianist David Moore. Zijn minimalistische pianostukken in de stijl van Ólafur Arnalds, Nils Frahm en Hauschka nemen je mee op een meditatieve reis waarbij je alles om je heen vergeet. Zijn nieuwe (derde) album No Home Of The Mind (2017) nam hij op in een voormalige kerk in Hudson, New York, en is zijn beste tot nu toe. Zelden wist een pianist zo veel verschillende emoties op te roepen met zo weinig noten!

Wil je op de hoogte blijven van ons neoklassieke programma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen.
 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Cloud Nine

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.