MENU
HOME
No More Heroes: Nina Simone

No More Heroes: Nina Simone

line-up
DJ's St. Paul & Kurt Overbergh
VJ Supreme Cuisine
Pink Oculus (spoken word)
aanvang
22:30
eindtijd
04:00
leeftijd
18+
  • jazz
  • jazz
  • soul
  • tribute
  • pandora

Nina Simone, een krachtiger stem heeft de pop, soul en jazz zelden gehad. Ze wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in nummers van Kanye West, Jay-Z en Kendrick Lamar. Ze is nog steeds de soundtrack voor iedere zoektocht naar gelijke rechten. En die muziek, oh die muziek. 

Op deze editie van No More Heroes duiken we met beeld, geluid en decor in de bezeten wereld van Nina Simone. Kurt Overbergh (Ancienne Belgique) en St. Paul draaien non stop vocale jazz, voodoosoul, afrofunk en natuurlijk veel van Nina Simone zelf. En omdat de boodschap in de muziek van Nina Simone nog zo actueel is, openen we dit bal der emoties met een spoken word reflectie op onze huidige, woelige tijd met één van de meest mooie en overtuigende soulstemmen van het moment, Pink Oculus.

Op 22 september zal Pandora voor één avond omgebouwd worden tot rokerige New York nachtclub. Zweet aan het plafond en tranen op de dansvloer. We ain't got no home, we got Nina!

 

 

Op deze avond is onze Biergarten op plein 5 en 6 geopend! Het indoorpark is vanaf 21:00 gratis toegankelijk, check de agenda voor het weekend-programma: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Pandora

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.