MENU
HOME
Pablo Discobar: Patrick Gibin, Jeff Solo

Pablo Discobar: Patrick Gibin, Jeff Solo

line-up
Patrick Gibin
Jeff Solo
Pablo Discobar Soundsystem
aanvang
23:30
eindtijd
05:00
leeftijd
18+
  • by night
  • disco
  • funk
  • house
  • cloud nine

Na een festivalseizoen gevuld met inspirerende DJ sets binnen en buiten Utrecht is Pablo Discobar terug op de thuisbasis! Dat wordt weer een lange nacht vol classic house en dikke disco, geserveerd met state-of-the-art geluid en spetterende decors. Deze editie worden de baronnen versterkt door Patrick Gibin en Jeff Solo, die beide hebben bewezen dat ze hun plekje in de Pablo HQ hebben verdient.  Verwacht oude en nieuwe geluiden die zorgzaam worden samengesteld, resulterend in house en broken beat sets met een flinke knipoog naar P-Funk, R&B en boogie music. Wat je start moet je ook afmaken, dus zorgt Pablo Discobar Soundsystem hoogtspersoonlijk voor een waardig slot in onze zaal op negen hoog!

Er is een beperkt aantal early birds beschikbaar voor €12,50 en €13,50. Reguliere tickets kosten €14,50 in de voorverkoop en aan de deur.

 

Op deze avond is onze Biergarten op plein 5 en 6 geopend! Het indoorpark is vanaf 21:00 gratis toegankelijk, check de agenda voor het weekend-programma: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Cloud Nine

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.