MENU
HOME
Fresku & MocroManiac

Fresku & MocroManiac

JUICE

line-up
Fresku
MocroManiac
Pietju Bell
Braz
DJ Funktional J
17,00
aanvang
21:00
eindtijd
23:00
  • pop
  • hiphop
  • witlof
  • twijfel
  • pandora

De deuren gaan om 20:00 uur open. 

Ze zijn misschien wel de beste rappers van Nederland: de filosofische Fresku en de rauwe MocroManiac met zijn taal van de straat. Vorig jaar sloten ze zich samen twee weken op in een bungalow en het resultaat was het album Juice (2017), voorafgegaan door de track Witlof. Het is een vlijmscherpe plaat geworden - mede dankzij de beats van Teemong, maar ook omdat de twee elkaar aanvullen en versterken, in plaats van een wedstrijdje Wie is de flexste rapper te doen. Zoals ze zelf al zeiden in een interview met Hiphopinjesmoel: Mensen moeten dankbaar zijn dat er nog rappers zijn zoals wij!  

Na afloop kun je gratis blijven hangen bij Zwarte Koffie!

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Pandora

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.