MENU
HOME
Balkan Beatz

Balkan Beatz

 
7,00
aanvang
23:00
eindtijd
04:00
leeftijd
18+
  • by night
  • gypsy
  • balkan
  • polka
  • pandora

Onze Balkan Beatz-dansavond bestaat inmiddels bijna langer dan de Balkan zelf, maar blijft onverminderd populair. Niet zo raar, want de dj's maken elke editie tot een aangenaam chaotisch feest met hun onnavolgbaar vrolijke mix-up van traditie en folklore. Vanavond wordt het een nog groter feest dan normaal, want als gast-dj wordt Shantel ingevlogen. Met zijn combinatie van Oost-Europese klezmerklanken, West-Europese beats en Russische wodka krijgt deze volksmenner zelfs een bingomiddag in een bejaardenhuis aan de gang. Verwacht een hete avond lang gypsybeats, balkanbreaks, polkapunk en andere dansbare Oost-Europese cross-overmuziek. Of dit alles iets (veel) korter gezegd: HOOOOPPPZAAAAAAAAAH!

Entree is slechts 4 euro als je je aanwezig zet in het Facebook event. We sturen je een paar dagen van te voren een geheime kortingscode in het event!


 Bezoek ook onze Biergarten! Iedere vrijdag- en zaterdagavond toveren we vanaf 21:00 onze pleinen op de vijfde en zesde verdieping om tot een indoor park, podium en dansvloer met arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht!

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Pandora

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.