MENU
HOME
Rico & Sticks

Rico & Sticks

support
Dubbelfroes
aanvang
20:00
zaal open
19:00
27,00
  • pop
  • rap
  • hiphop
  • opgezwolle
  • ronda

Hiphopveteranen Rico & Sticks werden eind 2016 legendarisch door in de Ziggo Dome het grootste concert uit de geschiedenis van de Nederhop te geven. De heren hadden in hun bijna twintigjarige carriere dan ook genoeg materiaal uitgebracht om de ruim drie uur te vullen: Opgezwolle, Fakkelbrigade en Great Minds behoren allemaal tot de canon van de Nederlandse hiphop. Ook in de studio hebben de twee rappers elkaar weer helemaal gevonden, getuige de kwaliteit van de twee nieuwe nummers (Breedbeeldvisie en Hoe Meer Je Praat) die vorig jaar verschenen. Op 21 juli verscheen het langverwachte nieuwe album IZM! 

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Ronda

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.