MENU
HOME
Joris Luyendijk

Joris Luyendijk

Het Grote Bubbel College

programma

College van Joris Luyendijk vol video's en verhalen

vanaf
17,00
aanvang
20:00
Rang 1
Regulier
€ 26,50
Rang 2
Regulier
€ 23,50
Rang 3
Regulier
€ 17,00
deze prijzen zijn inclusief servicekosten
  • anders
  • joris luyendijk
  • haagsch college
  • filterbubbel
  • kennis
  • hertz

Niemand zag dit aankomen: Trump in het Witte Huis of het Brits vertrek uit de EU. Ook Joris Luyendijk niet. In het Grote Bubbel College breekt Joris met zijn eigen comfortabele wereldbeeld.

Van de kopbal van Gullit op het EK van 1988 tot aan de opkomst van Wilders en Trump loopt een directe lijn. In een interactief college vol filmpjes en verhalen neemt Joris neemt je mee naar de momenten waarop zijn wereldbeeld barstte.

Het Grote Bubbel College gaat voorbij de bekende verklaringen voor het groeiende populisme en zet je op het verkeerde been. Joris houdt het publiek een spiegel voor en breekt je uit jouw comfortzone.

Over Joris Luyendijk
Joris Luyendijk is journalist en antropoloog. Hij schreef onder andere de bestsellers en prijswinnende boeken Het zijn net mensen en Dit kan niet waar zijn. Zijn laatste publicatie is Kunnen we praten?

Het Grote Bubbel College is een samenwerking tussen TivoliVredenburg en het Haagsch College.

Informatie over de kaartverkoop
Voor dit college zijn vaste zitplaatsen beschikbaar. Let op: in dit college wordt veelvuldig gebruik gemaakt van foto- en videomateriaal. De plekken op de derde rang bieden minder goed zicht op het videoscherm. De spreker is vanaf alle zitplaatsen wel goed te zien. 

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Hertz

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.