MENU
HOME
Jaimi Faulkner

Jaimi Faulkner

support
Stuart Mavis
aanvang
20:00
zaal open
19:00
14,00
  • pop
  • singer-songwriter
  • blues
  • roots
  • club nine

Jaimi Faulkner is een Australische singer-songwriter met een borstelige stem en een voorliefde voor blues, folk en soul. Eind 2010 liet hij zijn thuisland achter en verhuisde naar Berlijn om in Europa opnieuw te beginnen met een Nederlandse band. En met succes, maar dat was te verwachten, want Faulkners songs zijn sterk, zijn (slide-)gitaarspel is virtuoos en zijn podiumpresentatie is lekker Australisch ontspannen. Op 25 augustus 2017 komt Faulkners nieuwe album Back Road uit, de opvolger van Up All Night (2015). Eerste single Early Morning Coffee Cups gaat al hard op Spotify!

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Cloud Nine

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.