MENU
HOME
Frantic Freak + Buzz Fuzz (locatie: De Helling)

Frantic Freak + Buzz Fuzz (locatie: De Helling)

line-up
Frantic Freak
Buzz Fuzz
G-Town Madness
Lunatic
Damage former Masochist
Cartman
Mc D-Lyric
14,00
aanvang
23:59
eindtijd
06:00
leeftijd
18+
  • by night
  • old school
  • early hardcore
  • early rave
  • de helling

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van De Helling.

Een avond met echte Old School Champions: old school, early hardcore en early rave verzorgd door onder andere Frantic Freak en Buzz Fuzz.

Frantic Freak is de artiestennaam van Niek Regelink. Niek kwam al op jonge leeftijd in aanraking met housemuziek. Zijn voorkeur lag alleen niet bij de gangbare, maar vooral donkere en rauwe sound. Geinspireerd door o.a. The Prodigy is hij inmiddels al jarenlang een van de beste early hardcore DJs. Zijn energieke en rauwe sets zitten vaak vol met minder bekende tot onbekende tracks die nooit saai of voorspelbaar zijn.

Mark Vos is bekend onder menig alias, maar vooral als Buzz Fuzz. Hij was onderdeel van de grensverleggende eerste generatie hardcore-muzikanten en raasde eind jaren negentig met The Dreamteam (samen met Gitmo, Dano en The Prophet) als een moderne rock n roll-tornado de wereld over. Deze avond staat de legende echter hier in De Helling!

G-Town Madness is in 1991 opgericht in Groningen. Het is sindsdien een drijvende kracht in de hardcore-scene met hun klassiekers als Silence, The Legacy Continues en Come As One. Ze stonden met hun live-set op onder andere Thunderdome, Defqon1, Decibel en Masters Of Hardcore.

Reguliere tickets kosten €14,- in de voorverkoop en €14,- aan de deur.

Wellicht vind je ook interessant

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.