MENU
HOME
You Have My Word

You Have My Word

Een ontmoeting tussen Nederlandse en Syrische muziek en literatuur

 
5,00
aanvang
20:00
eindtijd
22:30
  • anders
  • syriã«
  • literatuur
  • poã«zie
  • ontmoeting
  • mooie woorden
  • club nine

You Have My Word is een literatuuravond vol poëzie, storytelling, muziek, sprookjes en verhalen uit Syrie en Nederland. Op Wereldvluchtelingendag kun je in onze Club Nine kennis maken met nieuwe woorden in een voor de meeste van ons onbekende taal: het Arabisch. Elkaar afwisselend, aanvullend en door elkaar horen we jong Syrisch en Utrechts talent in geschreven en gesproken woord. Een bijzondere avond om elkaar te ontmoeten en te genieten van nieuwe geluiden en verhalen. Na afloop van het programma delen we samen de iftar, de speciale maaltijd gedurende de ramadan.

You Have My Word wordt georganiseerd door Stichting Dreaming of Syria en Stichting Mooie Woorden.

Dreaming of Syria wil de Syrische en Arabische cultuur naar Nederland brengen. Het interculturele team organiseert diverse succesvolle evenementen waar Syriers, Nederlanders en anderen elkaar ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens de populaire Dabke Nights, rondom de speciale cirkeldans die met grote groepen uitgevoerd kan worden.

Met You Have My Word laat Dreaming of Syria het publiek ook kennismaken met Syrische literatuur. Daarom is de stichting speciaal voor deze avond een samenwerking aangegaan met Stichting Mooie Woorden. Mooie Woorden organiseert eens per twee maanden een literaire middag in De Hofman. Op deze middagen krijgt nieuw literair talent de kans om hun werk te laten horen aan een volle Hofman. 

De deuren gaan om 19:30 uur open.

 

Wellicht vind je ook interessant

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.