MENU
HOME
Midnight Comedy in de Biergarten

Midnight Comedy in de Biergarten

line-up
Ruud Smulders
Jeroen Pater
Jurg van Ginkel
5,00
aanvang
23:59
eindtijd
01:00
  • anders
  • midnight comedy
  • biergarten
  • hertz

Biergarten is deze avond al vanaf 21:00 uur open. De deuren van de Hertz gaan om 23:30 uur open.

Laat op de avond: dan wordt het pas echt lachen. Vooral als de stand-up comedians van het Comedyhuis er zijn om de Biergarten op z'n kop te zetten met grappen en improvisaties met het publiek. Pak een biertje, ga lekker zitten en laat je verrassen want in elke show zie je alleen maar de beste comedians. 

Zo komt op 19 mei Ruud Smulders langs, een stand-up comedian met zulke goede grappen dat je ze maandagochtend zelf kan herhalen bij de koffieautomaat op het werk en ze nog steeds leuk zijn. Zo goed is ie. (Als je dat doet wel 10 procent van de lach aan hem doneren, he?) Bovendien is een comedyshow met Ruud automatisch mega-exclusief want hij heeft het druk. Zo improviseerde hij er op los bij De Lama's op BNN en schittert hij elke zaterdagochtend op de radio in de EHBO-show op NPO2. Maar op het podium blijft hij op z'n best. Rauw, ongegeneerd, bizar en vooral: super-hilarisch.

Ook Jeroen Pater is een topcomedian. Dat mag ook wel: hij doet het al 20 jaar. En wat doe je als comedian als je meer dan 200 keer per jaar optreedt, het dak van een volle Lowlands-tent af hebt gespeeld en op tv te zien was? Dan begin je uit pure verveling een eigen comedyclub in Utrecht. Kortom: Jeroen is The Godfather van comedy. Een ervaren artiest die zijn verhalen vol onverwachte wendingen vertelt met de zelfverzekerdheid van een professional die heeft geleerd dat hij het altijd kan waarmaken.

Master of ceremonies is Jurg van Ginkel. Hij zal de show in goede banen leiden. Jurg praat bijna elke week de avonden in de Comedyhuis Club aan elkaar met zijn absurde improvisaties met het publiek en politieke grappen op het randje. Goed opletten dus, je wil niks van deze comedian missen. (Hij schreef niet voor niks voor The Roast of Gordon!)

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Hertz

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.