MENU
HOME
Hart & Ziel Festival

Hart & Ziel Festival

aanvang
11:00
  • klassiek
  • hart & ziel
  • meerdere zalen

Bekijkt u hier het blokkenschema voor het festival.

Kom op vrijdag 13 oktober naar het NPO Radio 4 Hart & Ziel Festival. Dan wordt de uitzendweek van de jaarlijkse NPO Radio 4 Hart & Ziel Lijst feestelijk afgesloten en staat het hele gebouw in het teken van de mooiste klassieke muziek.

De Hart & Ziel Lijst bestaat uit 300 klassieke muziekstukken die luisteraars het meeste raken, inspireren of energie geven. Tijdens dit gratis toegankelijke festival viert NPO Radio 4 wat klassieke muziek betekent in ieders persoonlijke en dagelijkse leven. De hele dag zijn er optredens en muzikale activiteiten voor jong en oud, verspreid over alle zalen en pleinen van ons gebouw.

Kom genieten van het lunchconcert. Ontmoet uw favoriete Radio 4 presentatoren. Woon een lezing bij over de kracht van muziek of neem deel aan een rustgevende workshop. En neem een kijkje bij de live radio-uitzending om het ultieme Hart & Ziel-gevoel te ervaren.

Het Hart & Ziel festival wordt afgesloten met een slotconcert door Pynarello. U kunt hier tickets bestellen voor het slotconcert.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Cloud Nine

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.