MENU
HOME
Donnie

Donnie

support
Joost
aanvang
20:00
zaal open
19:00
12,00
  • pop
  • hiphop
  • rap
  • pandora

Rapper Donnie gaat momenteel lekker in Nederland en Belgie met zijn hit De Tuinslang (productie: Bas Bron), maar connaisseurs van spitsvondige rapteksten kennen hem al sinds zijn mixtape Leipie Van Het Plein (2014). In 2015 bracht Donnie met zijn vriend en mentor Vieze Fur de track Koud Als Ik Je Zoen uit (soundtrack van de film Prins) en kwam hij met zijn debuutalbum Mannelogie. Inmiddels is er een nieuwe ep: Kwart Voor Monnie (2016). Verwacht vanavond professionele gekkigheid, want zoals de master zelf ooit zei: Donnie wordt nooit een barkie want ik ben sowieso niet helemaal honderd!

Hold up! Na het sold-out optreden van Donnie en Joost Klein zijn we nog niet klaar en pakken we door in de Pandora foyer met On Point: Jacin Trill & Black Acid! Kost je geen ene donnie en de boys brengen alleen de meest futurebestendige hiphop van right now. Als cherry op de cake kun je daarna blijven hangen voor FOMO - (some of) the best new music!

Op deze avond is onze Biergarten op plein 5 en 6 geopend! Het indoorpark is vanaf 21:00 gratis toegankelijk, check de agenda voor het weekend-programma: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Pandora

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.