MENU
HOME
Comedyhuis ComedyCloud

Comedyhuis ComedyCloud

line-up
Bas Birker
Wilko Terwijn
Ronald Smink
vanaf
12,00
aanvang
20:30
eindtijd
23:00
.
Regulier
€ 16,00
Student
€ 12,00
deze prijzen zijn inclusief servicekosten
  • pop
  • comedyhuis comedycloud
  • cloud nine

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar Comedy Cloud in de hoogstgelegen zaal van TivoliVredenburg: Cloud Nine! Comedy Cloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte! Deze editie treden Ronald Smink, Bas Birker en Wilko Terwijn op. Ook wordt er een DVD opname gemaakt van Ronald Smink. 

Wilko Terwijn is een ras echte Amsterdammer en één van de eerste stand up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch. De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma`s en werden zijn comedy programma`s uitgezonden op Veronica. Momenteel is hij  te zien op RTL 4  in de Grote improvisatie show. Verder is deze topper de oprichter van Badaboom. 

Bas Birker is een stand-up comedian pur sang. In de afgelopen 10 jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland & België en was hij te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd 1 brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, nooit kwetsend. 

Ronald Smink is een vlees geworden stripfiguur. Deze Fries woonachtig in Groningen is met zijn comedy volledig out of the box. In combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries kom je terecht in een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Cloud Nine

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.