MENU
HOME
40UP XL

40UP XL

 
21,00
aanvang
21:00
eindtijd
03:00
  • pop
  • veertig plussers
  • feest der herkenning
  • xl editie
  • ronda
  • pandora

40UP is here again! En hoe: een nieuwe XL-editie van dit spetterende dansspektakel voor 40-plussers, vol swingende muziek en nostalgische videobeelden, verspreid over diverse area’s, elk met hun eigen feest.

In de Ronda heerst 40UP Classics, met als absolute hoogtepunt David Brighton’s Space Oddity (The Ultimate David Bowie Experience). Hierin doet ’s werelds beste Bowie-imitator op onnavolgbare wijze de golden years van wijlen de Thin White Duke herleven. 40UP-grondleggers Harry de Winter en Alex van Oostrom en collega-dj-veteraan Ruud Bouma houden de sfeer er ook voor en na driedubbeldik in.

Pandora is het Upbeatwalhalla, met niemand minder dan de godfather van de house: DJ Jean, plus de nauwelijks minder legendarische DJ Jurgen (onder meer van Who The Fuck Is Alice-faam). Ook DJ Jordy E en MC Nova hitsen de boel op tot kooktemperatuur.

Groovier gaat het eraan toe in de jazzbeat-area op Plein 6, onder leiding van de bijna mythische DJ Graham B, de koning van de sambamadness, bossatronica en andere combi’s van latin, jazz en beats. Livemuzikanten zwepen de boel verder op.

Het Plein voor de Ronda dopen we om tot Flower Power Chill Area, waar de sfeer van de sixties en seventies herleeft. Met de lekkerste muziek uit die tijd en de bijbehorende videoclips op groot scherm. Drankje en hapje erbij en je waant je moeiteloos terug in de tijd van lange haren en wijde pijpen.

Op het plein voor Pandora tenslotte kun je je eigen Goud van Oud-keel testen tijdens de KaraUP Singalong with Mr. Fredricksen. Doen!

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Ronda

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.