MENU
HOME
De Revolutie: Fritz Kalkbrenner, Egbert, Reinier Zonneveld, Rebekah e.v.a

De Revolutie: Fritz Kalkbrenner, Egbert, Reinier Zonneveld, Rebekah e.v.a

 
30,00
aanvang
22:00
eindtijd
07:00
leeftijd
18+
  • by night
  • koningsnacht
  • house
  • techno
  • disco
  • ronda
  • pandora

De Revolutie is het house-, techno- en disco-event tijdens Koningsnacht. verspreid over vier area's in TivoliVredenburg!

In de Ronda gaan house en techno hand in hand, met als Berlijnse publiekstrekker Fritz Kalkbrenner, die als dj rijkelijk put uit zijn eigen diepe, soulvolle producties. Lekker housen kun je daarnaast op de grooves van Tsepo, de goedlachse Amsterdammer met de grote afro, en diens kleurrijk spinnende stadgenoot Some Chemistry. Livesets zijn er van de Rotterdamse producer Egbert en zijn Nederlandstalig getitelde technotracks en de ook hoorbaar als klassiek componist getrainde technoduizendpoot Reinier Zonneveld.

Liefhebbers van harde techno komen dik aan hun trekken in Pandora, waar de Engelse Berliner Rebekah de grenzen van de traditionele dj-set verlegt met een hybride liveset, in het kader van haar nieuwe album ‘Fear Paralysis’. Duister en creepy is de rauwe, industriële techno van Londenaar Perc, tevens eigenaar van het Perc Trax-label; iets veelzijdiger maar ook diepdonker ranselen de beats van ROD, het technoalias van de Rotterdamse houseveteraan Benny Rodrigues. Amsterdammer Juan Sanchez tenslotte kleedt zijn techno helemaal uit en beukt er genadeloos op los. No prisoners.

Gezelliger gaat het eraan toe op het Plein, waar op de zesde verdieping de discobollen overuren maken en classic house en dikke disco de maat aangeven, gedraaid door de lokale helden van Pablo Discobar Soundsystem en mooie Mauro Moreno. Een verdieping lager, op de KFH foyer, wordt het met Chaiba, Shapes en Bridge The Gap ook een koninklijk feest, gehost door Blauw Gras!

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Ronda

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.