MENU
HOME
Vrije Geluiden Live

Vrije Geluiden Live

uitvoerenden

Stef Kamil Carlens
Ronald Snijders & Band
Joseph Moog
+ Special Guest

vanaf
10,00
aanvang
20:00
.
Regulier
€ 12,50
CJP
€ 10,00
Student
€ 10,00
deze prijzen zijn exclusief servicekosten
  • jazz
  • vrije geluiden
  • vpro
  • concertreeks
  • cloud nine

De deuren gaan om 19:30 uur open. Voor dit concert zijn zowel (vrije) zit- als staanplaatsen beschikbaar.

Vrije Geluiden is verhuisd naar TivoliVredenburg! Het radio- en televisieprogramma is in januari gestart met een gloednieuwe reeks uitzendingen vanuit TivoliVredenburg. De verhuizing van de opnames gaat samen met de lancering van een gloednieuw en terugkerend concept “Vrije Geluiden Live”. Tijdens deze concertreeks geven diverse artiesten die ’s middags sessies hebben opgenomen, of gewoon in de lijn van het programma passen, ’s avonds ook een concert voor publiek in onze Cloud Nine. De Vrije Geluiden Live edities bestaan uit meerdere bands op één avond, die de breedte opzoeken zoals je gewend bent uit de Vrije Geluiden uitzendingen. 

Op het programma voor de tweede editie van Vrije Geluiden Live:

Stef Kamil Carlens (voorheen van o.a. Zita Swoon en dEUS) die zijn nieuwe album Stuck In The Status Quo speelde, een album waarop hij vrijwel alle instrumenten zelf heeft ingespeeld.
Dwarsfluitist Ronald Snijders is de aanstekelijke grondlegger van de kawina- en kaseko-jazz, waarin hij Afro-Surinaamse muziek vermengt met jazz, funk en pop. Bij Vrije Geluiden Live komt hij met een bezetting die focsust op het werk van zijn laatste cd Nelson & Djosa, waar Voodoo en Winti gecombineerd worden met Surinaamse muziekuitingen. Muziekjournalist Leendert van der Valk vertelt vooraf over zijn zoektocht naar Voodoo, door zijn reizen van New Orleans via Haïti en Suriname naar Togo en Benin. 
De jonge Duitse pianovirtuoos Joseph Moog won maar liefst twee ICMA's (International Classical Music Award): als Young Artist of the Year en als Solo Instrumentalist Of The Year. Hij staat bekend om zijn originele repertoirekeuze met naast eigen composities veel ruimte voor werk uit het gouden tijdperk van pianisten als Godowsky, Anton Rubinstein, Moszkowski, Rachmaninoff, Hoffman en Friedman. Welke stukken hij vanavond komt spelen maken we snel bekend, maar kans is groot dat hier in ieder geval werk tussen zit van zijn laatste album met Chopin stukken.
Daarnaast mogen we een "special guest" verwelkomen op deze tweede editie van Vrije Geluiden Live. Deze naam maken we op de dag zelf (12 april) om 10:00 uur 's ochtends bekend.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Cloud Nine

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.