MENU
HOME
Vrije Geluiden Live

Vrije Geluiden Live

uitvoerenden

Stef Kamil Carlens
Ronald Snijders Band
Caspar Vos
Mario Batkovic

vanaf
12,00
aanvang
20:00
.
Regulier
€ 14,50
CJP
€ 12,00
Student
€ 12,00
deze prijzen zijn inclusief servicekosten
  • jazz
  • vrije geluiden
  • vpro
  • concertreeks
  • cloud nine

De deuren gaan om 19:30 uur open. Voor dit concert zijn zowel (vrije) zit- als staanplaatsen beschikbaar.

19:30 deuren open
20:00 Caspar Vos
20:30 Ronald Snijders Band met introductie door Leendert van der Valk (NRC)
21:30 Stef Kamil Carlens
22:15 Mario Batkovic

Vrije Geluiden is verhuisd naar TivoliVredenburg! Het radio- en televisieprogramma is in januari gestart met een gloednieuwe reeks uitzendingen vanuit TivoliVredenburg. De verhuizing van de opnames gaat samen met de lancering van een gloednieuw en terugkerend concept “Vrije Geluiden Live”. Tijdens deze concertreeks geven diverse artiesten die ’s middags sessies hebben opgenomen, of gewoon in de lijn van het programma passen, ’s avonds ook een concert voor publiek in onze Cloud Nine. De Vrije Geluiden Live edities bestaan uit meerdere bands op één avond, die de breedte opzoeken zoals je gewend bent uit de Vrije Geluiden uitzendingen.

Op het programma voor de tweede editie van Vrije Geluiden Live:

Stef Kamil Carlens (voorheen van o.a. Zita Swoon en dEUS) die zijn nieuwe album Stuck In The Status Quo speelde, een album waarop hij vrijwel alle instrumenten zelf heeft ingespeeld.
Dwarsfluitist Ronald Snijders is de aanstekelijke grondlegger van de kawina- en kaseko-jazz, waarin hij Afro-Surinaamse muziek vermengt met jazz, funk en pop. Bij Vrije Geluiden Live komt hij met een bezetting die focsust op het werk van zijn laatste cd Nelson & Djosa, waar Voodoo en Winti gecombineerd worden met Surinaamse muziekuitingen. Muziekjournalist Leendert van der Valk vertelt vooraf over zijn zoektocht naar Voodoo, door zijn reizen van New Orleans via Haïti en Suriname naar Togo en Benin.
Helaas heeft Joseph Moog wegens ziekte moeten afzeggen. Hij wordt vervangen door "Dutch Classical Talent" Caspar Vos. Caspar Vos speelt deze avond de volgende stukken: Bach/Petri : Cantate Schafe können sicher weiden, Granados : Valses Poeticos en Chopin : Scherzo No.2.
Als "special guest" komt vanavond accordeonist Mario Batkovic, die eerder hoge ogen gooide op festivals als Le Guess Who? en Eurosonic. Zijn zelfgetitelde debuutalbum is hier te beluisteren.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Cloud Nine

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.