MENU
HOME
CloudNights: BAZGA

CloudNights: BAZGA

uitvoerenden

Evgeny Ring – altsaxofoon

Uli Weber – gitaar
Jort Terwijn – bas
Hans Arnold – drums

vanaf
12,00
aanvang
21:00
.
Regulier
€ 14,50
UJAzz
€ 12,00
deze prijzen zijn inclusief servicekosten
  • jazz
  • club nine

De deuren gaan om 20:15 open

Zwevend en toch geaard. Licht en filigraan maar ook krachtig en uitbrekend. Bazga heeft haar sound gevonden ergens tussen de vrijheid van jazz en de af en toe doorschijnende kracht en energie van postrock. De muziek bestaat uit eigen composities gevormd door sterke melodieen en veel ruimte voor spontane interactie. Het enthousiasme voor het gezamelijke creeren van sfeer en spannende momenten verbindt de 4 jonge heren met elkaar, die als Duits-Nederlands kwartet sinds 2014 samen spelen. Na tournees door Duitsland en Nederland en 2 EP´s verschijnt in april 2017 hun debuut-album op het Zwitserse label UNIT Records.

In het voorprogramma speelt deze avond het duo Crack Anew Sofa:

Crack Anew Sofa is een duo dat verschillende soorten genres covert, variërend van Braziliaanse muziek en bossanova tot aan jazz en soulvolle muziek. Fransesco en Waka kregen bij eerdere optredens in Nederlands positieve reviews voor Francesco’s (elektrische) gitaarspel en Waka’s ontspannende stemgeluid, vooral wanneer ze hun eigen draai geven aan klassiekers. 

Met het CloudNights tickets ben je van harte welkom om na het concert te komen dansen bij Wicked Jazz Sounds in de Pandora! Zie hier de link van het event!

Wellicht vind je ook interessant

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.