MENU
HOME
Comedyhuis Overwintert 2016

Comedyhuis Overwintert 2016

De Langste Nachten festival

 
aanvang
20:00
eindtijd
21:00
  • wintergarten
  • comedy met glühwein
  • club nine

Engeland ging voor de Brexit, Donald Trump werd president en Dave Roelvink trok als DJ volle zalen. Oftewel, 2016 was overduidelijk een rampenjaar. En daarom is het extrafijn dat het Comedyhuis uit Utrecht ervoor zorgt dat er in de laatste dagen van december tóch nog gelachen kan worden met twee spetterende stand-up comedyshows in TivoliVredenburg tijdens het De Langste Nachten-festival.

Op woensdag 21 december en maandag 26 december kunnen de zorgen worden weggelachen met optredens van onder anderen Felix Heezemans, Lambert-Jan Koops, Hank, Vanessa Jorissen, Hassan el Rahaui, Hans Gommer die het afgelopen jaar (én zichzelf) op de hak zullen nemen.

Dus scoor een koud biertje (of een warm glas Gluhwein) en ga er maar lekker voor zitten, want deze grappenmakers zullen er in een uurtje voor zorgen dat je al je zorgen zal vergeten en met een lach op je gezicht het nieuwe jaar in kan.

 

Dit evenement is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.