MENU
HOME
Breiworkshop door Granny's Finest

Breiworkshop door Granny's Finest

De Langste Nachten festival

programma

Breiworkshop door Granny's Finest

aanvang
20:30
  • wintergarten
  • breiworkshop
  • plein 6

Wil jij leren handwerken? Haak aan bij de brei-professionals van Granny’s Finest en leer de kunst van het handwerken! Deze workshop is voor alle leeftijden! 

Granny’s Finest 
Granny’s Finest voorkomt eenzaamheid onder senioren door het organiseren van wekelijkse handwerkclubs. Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers kunnen senioren hun hobby uitoefenen en ontstaan er nieuwe vriendschappen.

Designed by the new
In samenwerking met de ‘grannies’ ontwikkelen jonge ontwerpers patronen voor mode- en interieuraccessoires. De ontwerpers zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleur, materiaal en vormgeving.
 
Handmade by the best
De grannies zijn ervaren vakvrouwen; het ambacht van het handwerken is hen met de paplepel ingegoten. Van hoogwaardige garens breien en haken ze met liefde de mooiste producten.
 
Worn by the greatest
Als drager van Granny’s Finest loop je er niet alleen warm bij, maar maak je het mogelijk dat senioren elkaar wekelijks kunnen blijven ontmoeten. Ieder product bevat bovendien een persoonlijk berichtje van de maakster, hierdoor kun je in direct contact komen met de maakster en zelfs een bedankkaartje terugsturen. 
 

Deze workshop is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival met gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

 

Wellicht vind je ook interessant

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.