MENU
HOME
Even Offline

Even Offline met Matteo Mijderwijk

De Langste Nachten festival

uitvoerenden

Matteo Mijderwijk piano

aanvang
20:30
  • wintergarten
  • piano
  • minimal
  • even helemaal niks
  • club nine

1067 ongelezen mails? Verslaafd aan Candy Crush of Facebook? Spreek jij vrienden alleen nog virtueel of in de chatbox van Wordfeud? Zelfs als we even relaxen is dat vaak achter een scherm. Wij nodigen je uit om alles even op pauze te zetten en even adem te halen.

Bij Even Offline staat relaxen centraal. Live muziek helpt daarbij. Alle gadgets gaan in vliegtuigmodus, en jij zweeft lekker weg op de klanken van piano, samples en elektronica in de ultieme kruising met klassiek. Kom even tot jezelf op de maandagavond – in goed gezelschap, of kom lekker alleen. Neem een yogamatje mee om op te liggen, of plof neer op een van onze banken.

Laat je meevoeren door de pianoklanken van Matteo Mijderwijk. De laatste jaren speelde hij op de grootste podia van Nederland en afgelopen festivalzomer aan de lopende band. Zijn muziek beweegt zich tussen minimal-music, jazz en pop, met als grootste verwantschap componisten Nils Frahm en Steve Reich. 
Naar aanleiding van zijn betoverende optreden op Into The Great Wide Open gaf Matteo een interview over wat hem drijft en inspireert. Lees het hier

Even Offline is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.