MENU
HOME
My Generation: Max Meser

My Generation: Max Meser

 
17,00
aanvang
21:00
eindtijd
02:00
leeftijd
18+
  • wintergarten
  • het beste van vijftig jaar popmuziek
  • dj's
  • live act
  • cloud nine

Muziekliefhebbers opgelet!

My Generation is de dansavond met het beste uit 50 jaar popmuziek met een rauw randje. DJ El Salvo nodigt jullie uit voor een happening in Cloud Nine. Hij tovert de zaal om naar een intieme avondclub met drankjes uit glas. Op de dansvloer gaan we van Pharrell Williams naar Curtis Mayfield, David Bowie naar Lou Reed, van rock naar disco, oud en nieuw dwars door elkaar heen, voor en na het optreden van de live band...

Max Meser

My Generation nodigt iedere editie een band uit om naast hun eigen werk drie covers te spelen die ze als band geïnspireerd hebben. Deze editie zijn we heel blij met Max Meser, de 23 jarige jonge avonturier met zowel de Spaanse als de Nederlandse nationaliteit. Met zijn Engelse voertaal maakt hij aanstekelijke Britpop die geinspireerd is door sixties bands als The Kinks en The Who, maar ook door typische Britpop artiesten als Miles Kane en Jake Bugg. Dit jaar bracht hij zijn debuut album 'Change' uit wat de titel 3FM Serious Talent en het verzorgen van support bij Douwe Bob en Editors als gevolg had. Het is duidelijk dat 2016 het jaar van Max Meser is. 

My Generation is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Cloud Nine

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.