MENU
HOME
Het Kerstverhaal

Het Kerstverhaal

Voor de hele familie vanaf 6 jaar

uitvoerenden

Klaartje van Veldhoven sopraan, verteller
Sinan Vural bariton, verteller
Rembrandt Frerichs fortepiano
Tony Overwater violone
Vinsent Planjer slagwerk
Kinderkoor van de Zangschool Utrecht o.l.v. Thea Bakker

vanaf
14,00
aanvang
18:30
Rang 1
Regulier
€ 17,00
Jeugd onder 18
€ 14,00
.
Regulier
€ 17,00
Jeugd onder 18
€ 14,00
deze prijzen zijn inclusief servicekosten
  • wintergarten
  • kerstverhaal
  • hertz

Wat vieren we nou eigenlijk met kerst? Vroeger ging je naar de kerk op kerstavond, maar dat doen we steeds minder. Hoe vertel je dan je jonge kinderen waar het kerstverhaal precies over gaat? 

Klaartje van Veldhoven en het Rembrandt Frerichs Trio nemen in dit kerstavondconcert kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders op een meeslepende wijze mee in het kerstverhaal. In een warme sfeer wordt in een klein uurtje het kerstverhaal helder verteld. Er klinkt muziek uit de streken waar het verhaal zich afspeelt, afgewisseld met bekende kerstmelodieën en muziek van Bach. Voordat het concert begint kun je een gezellig kerstmaal eten in de foyer, met uitzicht op de lichtjes van de stad. 

Dit concert is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Hertz

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.