MENU
HOME
Fiesta Macumba

Fiesta Macumba

 
11,00
aanvang
23:00
eindtijd
04:00
leeftijd
18+
  • wintergarten
  • fiesta
  • musica latina
  • ronda

Dat Utrecht van Latijns-Amerikaanse muziek houdt, daar kunnen we niet meer omheen. Met uitverkochte edities van Fiesta Macumba in de Pandora is dan ook het tijd voor een upgrade: op zaterdag 17 december gaat het los in de Ronda! Meer dansruimte, meer tropische verwennerij, meer fiesta!

Fiesta Macumba maakt al jaren het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu! De Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: merengue, reggaeton, pachanga, cumbia, dancehall, kuduro, tropical bass, salsa, latin hiphop, afro… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

 

Fiesta Macumba is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Ronda

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.