MENU
HOME
SoHaSo: Midland, Nuno dos Santos, Polynation (live) e.a.

SoHaSo: Midland, Nuno dos Santos, Polynation (live) e.a.

3 Year Anniversary

line-up
Midland
Polynation (Live)
Pieter Jansen b2b Kiani & His Legion
Island Kizhi
Love over Entropy b2b Nuno dos Santos
15,00
aanvang
23:30
eindtijd
06:00
leeftijd
18+
  • wintergarten
  • techno
  • electronic
  • something happening somewhere
  • pandora

Something Happening Somewhere bestaat drie jaar! Het label met haar eigen clubavond is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk kwaliteitskeurmerk voor melodieuze techno en elektronica in Nederland en ver daarbuiten. In de afgelopen jaren had head honcho Nuno Dos Santos al grote namen als Âme, John Talabot, David August en KiNK over de vloer, maar met deze jubileumeditie pakken we echt uit.

Midland komt namelijk draaien! Een muzikale kameleon die in 2016 een van de meest smaakvolle zomerhits creëerde met zijn track ‘Final Credits’. Alom bekend om zijn surreële mix van house muziek beïnvloed door alles van techno, disco tot UK, creëert hij een stijlvolle caleidoscoop die perfect aansluit op het muzikale spectrum wat SoHaSo de afgelopen drie jaar heeft verkend. 

Verder zie je op dit verjaardagsfeest het mooiste van SoHaSo voorbij komen, met sets van Island Kizhi, Pieter Jansen b2b Kiani & His Legion en een liveset van Polynation. De laatste uren trakteert Nuno natuurlijk zelf op de mooiste platen, in een unieke setting b2b met Love over Entropy.

De early birds zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere tickets kosten €13 in de voorverkoop en €15 aan de deur.

 

SoHaSo is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Pandora

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.