MENU
HOME
Cristina Branco

Cristina Branco

series
uitvoerenden

Cristina Branco

vanaf
17,50
aanvang
20:15
Rang 1
Regulier
€ 27,00
CJP
€ 21,50
Rang 2
Regulier
€ 22,00
CJP
€ 17,50
deze prijzen zijn exclusief servicekosten
  • jazz
  • fado
  • cristina branco
  • hertz

Cristina Branco

Zoals de liefde je hart grijpt, zo wil ik je bij de oren grijpen en je onderdompelen in de fado. Laten we samen in muziek verdwijnen.

Cristina beweegt zich in een sterk conservatieve en traditionele stroming, de Portugeze fado muziek. Maar weet zich daarin gesteund door een indrukwekkende verzameling van tekstschrijvers en tijdloze dichters, alsook haar getalenteerde musici die ieder concert weer tot een ware happening maken. Haar carrière omvat al meer dan 10 cd's en Cristina speelde gedurende haar tournees al meer dan honderden concerten over de hele wereld. Altijd op het scherpst van de snede koppelt ze raffinement aan traditie en vernieuwing van haar genre.

In de herfst van 2016 bracht ze haar laatste album 'Menina' uit. 'Menina' betekent 'kleine meid' in het Portugees. Cristina en haar song-writers zoals Pedro da Silva Martins en Luís Martins (bekend van Deolinda) en de beroemde schrijver António Lobo Antunes wagen zich hierop aan een nieuwe verzameling liedjes die Cristina en haar ensemble binnenkort in NL en België zullen komen voorstellen aan haar fans.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Hertz

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.