MENU
HOME
Symfonie met live commentaar

Symfonie met live commentaar

Symfonieorkest Conservatorium van Amsterdam

uitvoerenden

Symfonieorkest Conservatorium van Amsterdam
Etienne Siebens dirigent
Huib Ramaer commentator

programma

Wagner Ouverture Der fliegende Holländer
Eötvös Speaking Drums
Debussy La mer
Debussy Prélude à l’après midi d’un faune

18,00
aanvang
20:15
  • klassiek
  • symfonisch
  • grote zaal

Debussy's prachtige 'La Mer' door ruim 80 jonge muzikanten - dat is sowieso heel indrukwekkend. Dit keer met als extra feature: live commentaar. Alsof je leuke oom naast je zit en af toe in je oor fluistert waar je nu eens op moet letten: op de trompettist die zich klaarmaakt voor zijn zenuwslopende solo, de concertmeester die de violisten op sleeptouw neemt, de contrabassen die wat aan het vertragen zijn en de dirigent die dat met een handig gebaar aan het oplossen is, dat melodietje dat steeds weer terugkeert, enzovoorts.

Een onversterkt symfonieorkest in volle glorie, aangevuld met een audiolivestream via je smartphone en een oortje. Even geen commentaar? Doe je oortje uit, leun achterover en laat de muziek over je heen komen.

 

Het Symfonieorkest van het Conservatorium van Amsterdam is samengesteld uit topstudenten van de klassieke afdeling. Geen orkestgroep blijft onbelicht, met dank aan Wagners stormachtige ouverture en Debussy’s kleurrijke nuances. Dankzij Peter Eötvös staat het podium ook vol met slagwerkinstrumenten.

 

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door de Grote Zaal

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.