MENU
HOME
My First Festival

My First Festival

line-up
Amersfoorts Jeugdorkest: de veiling van Moessorgski
The Kik
Rico & A.R.T.
Kalio Gayo
Wie Walvis: Moustachio
De Taartrovers
Tutti Timbri
Frank Groothof: JazzBabar
Insomnio: Vinni Puh
vanaf
10,00
aanvang
11:00
eindtijd
15:00
Rang 1
Regulier
€ 12,00
Kind 2+
€ 10,00
deze prijzen zijn inclusief servicekosten
  • familie
  • festival
  • kinderconcerten
  • hele gebouw

Klik hier voor het complete programma en klik hier voor het blokkenschema.

Na een spetterende eerste editie is My F1rst Festival terug! Op 19 april staat de tweede editie van ons jongste festival op stapel. TivoliVredenburg wordt weer omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden, met muziek in alle hoeken en gaten van ons gebouw. Klassiek, mariachi, gipsy, nederbeat, reggae, kinderliedjes, en nog veel meer. My First Festival is lekker jong en springt van de hak op de tak en weer terug. Frank Groothof is er met zijn Jazz Babar, The Kik speelt wat zachter dan normaal maar knalt alle kneiters van hits eruit. 

Ook weer van de partij zijn De Taartrovers met kunst om op te vreten. Op meerdere plekken kun je terecht voor een kopje koffie, een lunch of een taartje. En als klap op de vuurpijl: voor deze speciale dag mag iedereen met de grootste lift van Utrecht naar de hoogste zaal van Utrecht!

Naast het volle programma hebben we een ook kleurplatenwedstrijd! Maak jij de mooiste? Laat het ons zien via de post of op facebook, en win kaartjes voor de volgende My First Festival op zondag 20 december. Hier kan je de kleurplaat downloaden om 'm te printen.

Wellicht vind je ook interessant

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.