MENU
HOME
DiCE no. 6

DiCE no. 6

NEW POP MUSIC

line-up
IDER
Noga Erez
RedFaces
+ 3 more tba!
17,00
aanvang
19:00
eindtijd
22:30
  • pop
  • showcase-avond
  • new pop music
  • pandora & foyer

Zaterdag 25 november is de zesde editie van showcase-avond DiCE, waarbij veelbelovende, internationale popartiesten voor het eerst in Utrecht spelen. Deze editie staan IDER, Noga Erez en RedFaces op het programma – de rest van de line-up is nog to be announced!

Slechts vijf maanden nadat IDER muziek ging maken, werd het uit Londen afkomstige duo al getipt door gerenommeerde muziekmedia als The 405 en The Line of Best Fit als ‘Ones to Watch’ voor 2017. Dit voorjaar verscheen de ep Gut Me Like An Animal, waarop een mooie dosis upbeat pop met intieme harmonieën en delicate synths te horen is, die niet voor niks soms doet denken aan London Grammar. Sindsdien is er ook alweer een splinternieuwe single, Learn to Let Go. 

De Israëlische mult-instrumentalist Noga Erez groeide op buiten Tel Aviv, wat onvermijdelijk terug te horen is in haar maatschappelijk betrokken teksten, terwijl haar muziek gekenmerkt wordt door een distinctieve zangstijl, donkere synths en vindingrijke beats die best eens gewaardeerd zouden kunnen worden door fans van MIA en FKA twigs. Dit jaar verscheen Noga Erez’ debuutalbum Off The Radar! 

De jonge Britse indierockband RedFaces komt uit Sheffield, maar dat is niet het enige dat ze met Arctic Monkeys gemeen hebben: hun eerste nummers werden opgenomen met Alan Smyth, die ook met Arctic Monkeys werkte in het begin van hun muzikale carrière. Sinds 2016 is de band getekend bij een major label en zijn er drie singles verschenen met een nostalgische mix van gitaarriffs en catchy melodieën.  

+ 3 to be announced

Op eerdere edities van DiCE stonden o.a. Childhood, Dermot Kennedy, Miya Folick, EKKAH, Isaac Gracie, Yumi Zouma en Spring King op het programma. Ook was DiCE een van de hosts tijdens Le Mini Who? 2016 waarbij o.a. Sleepers' Reign en MICH in café Stathe speelden. DiCE wordt georganiseerd in samenwerking met EKKO en Friendly Fire.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Pandora

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.