MENU
HOME
KLEAR: Jarreau Vandal, The Flexican, SirOJ, Jaël

KLEAR: Jarreau Vandal, The Flexican, SirOJ, Jaël

line-up
Jarreau Vandal
The Flexican
SIROJ
Jaël
aanvang
23:00
eindtijd
05:00
leeftijd
18+
  • by night
  • hiphop
  • soul
  • house
  • dance
  • pandora

Jawel! De boys van KLEAR, die hun bestaansrecht tiendubbel hebben bewezen en alleen de meest kleurrijke en appetijtelijke elektronische acts op de bill zetten, komen laten horen hoe de future klinkt. En wanneer de Amsterdamse partyhosts zeggen dat ze de toekomst van muziek meenemen kun je ze maar beter geloven.

Zo komt Jarreau Vandal, die in Nederland opvallend onder de radar vliegt maar in het buitenland in the clouds zit, laten zien waarom hij een van de grootste uithangborden voor Soulection is. De chef kookt de lekkerste lush beats met sappige vocals en catchy hooks, maar kan live zomaar een ander gerecht voorschotelen.

En alsof dat nog niet genoeg is: ook The Flexican is er bij, en hij behoeft natuurlijk geen uitleg. Zijn recentste werk “New Moon” is hét bewijs dat elke stijl, vorm en beat uit de mouwen kunnen en worden geschud.

De line-up wordt compleet gemaakt met house- en hiphop-heerser SIROJ, en ook naar Jaël heb je geen omkijken als je klaar bent voor de future sounds die men gewend is van KLEAR. Duidelijk toch?

Er is een beperkt aantal early birds beschikbaar voor €12 (incl fee). Reguliere tickets kosten €14.

 

 

Op deze avond is onze Biergarten op plein 5 en 6 geopend! Het indoorpark is vanaf 21:00 gratis toegankelijk, check de agenda voor het weekend-programma: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Pandora

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.