MENU
HOME
Hafla Chaabia 2

Hafla Chaabia 2

Met o.a. Daoudia & Rachid Kasmi

programma

Zina Daoudia
Rachid Kasmi 

22,00
aanvang
17:00
  • pop
  • nederlands-marokkaans
  • marokko
  • grote zaal

Zet je schrap… want het grootste Marokkaanse feest van Nederland komt er weer aan! De beste artiesten van dit moment zorgen voor spectaculaire optredens waarop flink gedanst kan worden. Ook bij deze tweede editie zullen  vele muziekstijlen  de revue passeren. De fantastische akoestiek, vele zitplaatsen en ruime dansruimte van de luxe zaal maken TivoliVredenburg de perfecte locatie. Het is gemakkelijk te bereiken en heeft een uitgebreide parkeergelegenheid in de buurt. Tot slot maakt de ruime foyer met catering, Bazar en verschillende DJ’s de avond compleet.

Zina Daoudia
Al op jong leeftijd begon Zina Daoudia haar carrière. Ze is fantastisch in zowel rai als Marokkaanse Chaabi muziek.  Zij heeft onlangs diverse titels uitgebracht die een groot succes zijn, waaronder ‘Aatini Saki’ (Give me my Handbag!), ‘Rendez-Vous’, haar laatste samenwerking met DJ Van. In 2016 nog bedroond als ‘Best Female North Africa Artis’ op de Africa Music Awards.

Rachid Kasmi een veelzijdig artiest met een ruime ervaring in de muziek. Met een zeer gevarieerd repertoire, of het nu gaat om Rai, Riffia of Reggada weet hij als geen ander het publiek te boeien. Rachid was een van de gastmuzikanten tijdens ‘Metrople Orkest met gasten  in Sportcampus Zuiderpark”. Door de jaren heen heeft Rachid al een formidablele live-reputatie weten op te bouwen als zanger en entertainer.

Orkestre Ismailia  staat  garant voor een wervelend feest vol bekende hits (uit de Klassieke Arabische muziek), energie, enthousiasme en kwaliteit.

Donderdag  19 oktober 2017 in  TivoliVredenburg  in Utrecht
Tijden: 17.00 uur - 23.30 uur
Entree: deur € 27,50 / KOOP JE TICKET in de voorverkoop VOOR SLECHTS € 22,- (incl. servicekosten).
Adres: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht | 030-2314544 | www.tivolvredenburg.nl  | www.marmoucha.nl

Meer weten? kijk snel op: www.marmoucha.nl of www.tivolivredenburg.nl
Programma met zitplaatsen
Catering aanwezig
Camera’s worden niet toegelaten                     
Geen alcohol

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door de Grote Zaal

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.