Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
di 10 apr 2018

TivoliVredenburg wint DLEP-award voor Favorite Venue

TivoliVredenburg heeft maandagavond 9 april de award voor 'Favorite Venue' in de wacht gesleept bij de uitreiking van de Dutch Live Entertainment Production Awards. De prijs werd voor de vierde keer uitgereikt aan professionals uit de live-entertainmentindustrie die het afgelopen jaar een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet.

De award werd overhandigd door Johan Gijsen, Utrechter van het Jaar en directeur van het toonaangevende festival Le Guess Who?. Omdat het een prijs is vanuit de eventproductiebranche, is deze vooral een opsteker voor alle backstage- en productiemedewerkers van TivoliVredenburg, die dag in dag uit, met een positieve houding hard werken om, soms onder moeilijke omstandigheden, het de artiesten, crew en bezoekers naar hun zin te maken.

Eerdere wonnen Ziggo Dome, Westergasfabriek en Ahoy Rotterdam deze prijs.

De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestond dit jaar uit Henk Schuit (voorzitter), Jacqueline Vizee, Annejorie Hegge, Marcel de Vré en Jos van der Vegt. Uit handen van Freek de Jonge ontving Leon Ramakers een Special Achievement Award tijdens de vierde editie van de Dutch Live Entertainment Production Awards.

Het volledige juryrapport:
"Met vijf zalen en één miljoen bezoekers is het Utrechtse TivoliVredenburg met recht een publieksfavoriet te noemen. Dankzij hun gevarieerde en gedurfde programmering spreken ze verschillende groepen aan. Hadden ze in het begin nog wat last van kinderziektes, inmiddels is het podium uitgegroeid tot het hart van het uitgaansleven in de Domstad. Met een steeds meer aantrekkende werking op internationale artiesten, ziet de toekomst van TivoliVredenburg er rooskleurig uit."