Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
di 31 mrt 2015

TivoliVredenburg nieuwe thuisbasis van de Utrechtse Introductie Tijd

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) heeft in TivoliVredenburg een nieuwe thuisbasis gevonden voor deze zomer. Ruim 3800 nieuwe studenten maken van 10 t/m 13 augustus 2015 kennis met elkaar en de stad Utrecht. Tijdens de opening, de verschillende avonden en het slot op de donderdagavond- en nacht vinden in TivoliVredenburg verschillende feesten plaats.

Voor de UIT biedt de samenwerking mooie nieuwe mogelijkheden, zo kan het aantal deelnemers voor het eerst sinds 2007 groeien. Daarnaast kunnen de verschillende zalen van TivoliVredenburg ingezet worden voor een gevarieerder en diepgaander programma. Ook op het gebied van duurzaamheid, één van de belangrijke speerpunten van de UIT, biedt de samenwerking grote voordelen. Er hoeft geen tent opgebouwd te worden zoals voorgaande jaren, omdat de faciliteiten zoals licht, geluid en podia al in TivoliVredenburg aanwezig zijn.

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT)
Al twintig jaar worden duizenden nieuwe studenten tijdens de Utrechtse Introductie Tijd ondergedompeld in dé studentenstad van Nederland en voorgesteld aan alles wat de Domstad rijk is. De UIT wordt georganiseerd door het UITbestuur in opdracht van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht en vindt plaats van 10 t/m 13 augustus 2015. Vanaf maandag 11 mei 2015 start de inschrijving voor dit jaar via www.utrechtseintroductietijd.nl.