Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
do 14 jan 2016

Programmateam popmuziek TivoliVredenburg compleet

V.l.n.r. Pim van Dinther, Michiel Peeters, Sytse Wils, Margriet van Kraats en Thijs van der Krogt.
foto: Juri Hiensch

TivoliVredenburg is verheugd te kunnen melden dat het team van popprogrammeurs na een wisseling van de wacht compleet is. Met Sytse Wils als senior programmeur en hiernaast Thijs van der Krogt, Pim van Dinther en Michiel Peeters staat er een sterk en divers team. “Met deze club hebben we veel kennis en ervaring in huis. Niet alleen zorgen zij voor het gevarieerde aanbod in popconcerten en dansavonden, ook ontwikkelen zij nieuwe concert- en festivalconcepten,” aldus manager programma en marketing Margriet van Kraats.

Sytse Wils: “Het unieke aan TivoliVredenburg is de samenkomst van genres: klassiek, pop, jazz en dance worden onder één dak geprogrammeerd. Sterker nog, alle programmeurs – dus ook Peter Tra en Guy van Hulst, die het klassieke deel verzorgen en Lucine Schipper voor educatie – zitten aan één tafel, waardoor samenwerken vanzelfsprekend is.”

TivoliVredenburg programmeert in 2016 zo’n 870 concerten en festivals, daar komen naar verwachting 715.000 bezoekers op af.

Eerder werd al bekend gemaakt dat programmeur Johan Gijsen, na ruim 15 jaar bij eerst Tivoli en daarna TivoliVredenburg, afscheid neemt om zich volledig gaan richten op de ontwikkeling van het internationale Le Guess Who? Festival en andere projecten.