Buma NL in TivoliVredenburg - TivoliVredenburg
Naar agenda
vr 30 jun 2017

Buma NL in TivoliVredenburg

Buma NL
Buma NL is dé conferentie en hét festival voor de Nederlandstalige muziek. Een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt gekarakteriseerd door interactieve panels, discussies, masterclasses,  showcases en de Buma NL awardshow. Het is het professioneel middelpunt voor iedereen die werkt voor en met het Nederlandstalige repertoire (Hollands, Pop, Nederlandstalig Alternatief etc.)

De opzet is enerzijds om professionals uit de industrie op de hoogte te brengen van wat er speelt en de sector te mobiliseren, te faciliteren en te versterken om uiteindelijk de erkenning voor de Nederlandstalige muziek te vergroten. Anderzijds om het publiek een programma te bieden van het beste uit de Nederlandstalige muziekindustrie.

Buma NL is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur en Buma/Stemra en wordt mede mogelijk gemaakt door Sena Performers.

Tickets zijn te bestellen via www.buma.nl/tickets

Conferentie
Artiesten, componisten, tekstschrijvers, muziekuitgevers, labels en muziekliefhebbers kunnen weer een dag lang netwerken en aanschuiven bij interactieve panels, discussies, masterclasses en showcases om te worden geïnformeerd en geïnspireerd.

Het complete conferentieprogramma is te vinden op www.buma.nl/programma

Awardshow
Tijdens de awardshow, ook wel de Buma NL Awards genoemd, worden artiesten en auteurs binnen de Nederlandstalige muziek (Hollands, Pop en Nederlandstalig Alternatief) in verschillende categorieën onderscheiden.

Festival
Tijdens Buma NL zijn er diverse Nederlandstalige radiozenders aanwezig. Zij zullen de hele dag live uitzenden en diverse optredens verzorgen. De mobiele radiostations van o.a. Sterren.nl, RADIONL, VBRO Radio, MENT TV en RTV Utrecht zijn op 2 oktober weer ‘on air’.

Tijdschema

09.00 – 10.30 uur                  Deuren open
10.30 – 18.45 uur                  Conferentie & festival
21.00 – 23.00 uur                  Awardshow

 

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord