Lucie Horsch

Multitalent Lucie Horsch ontvangt de sleutel van TivoliVredenburg, want ze is Artist in residence voor het klassieke seizoen 2023/2024! Bij de residency hoort volledige vrijheid en dat levert gegarandeerd avontuurlijke samenwerkingen en formats vol verrassingselementen op.

ConcertenTweede thuis

TivoliVredenburg voelt nu al als een tweede thuis voor me. Ik heb in bijna elke zaal al eens opgetreden. Het is een plek met een eigen persoonlijkheid waar alles mogelijk is. En nu mag ik een heel jaar spelen in dit huis. Geweldig!’ – Lucie Horsch

De internationaal bejubelde blokfluitist valt herhaaldelijk in de prijzen. Ze trad sinds de opening in 2014 ieder jaar op in TivoliVredenburg. Reden genoeg dus voor onze programmeurs klassiek om haar te vragen als de nieuwe artist in residence.


Podcast

Welkom bij Lucie’s Backstage Conversations, de podcast waarin Lucie Horsch je meeneemt achter de schermen van de muziekwereld. Iedere aflevering spreekt ze inspirerende musici vlak voordat ze het podium betreden. Lucie’s Backstage Conversations onthult de verhalen achter de muziek die je anders nooit zou horen.

Beluister

Beluister & bekijk

Lucie Horsch, Laurens de Man & LUDWIG

Werken van Jacob van Eyck, Jean-Féry Rebel, Georg Philipp Telemann, Johann Sebastian Bach & Pierre Prowo.

Bekijk het concert

Lucie Horsch & Barokorkest

Quel sguardo sdegnosetto - ‘Scherzi musicali’.

Bekijk het concert