Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Het festival vindt weer plaats tijdens de mooie dagen tussen Kerst en oud en nieuw! Bekijk het prachtig samengesteld programma met concerten in TivoliVredenburg en andere bijzondere plekken in Utrecht.

IKFU Programma

Series en combi-tickets

Meerdere concerten bezoeken? Bekijk hier alle series en combinatie-tickets die het festival aanbiedt.

Series en combi-tickets

Geef een toegift

‘Geef een Toegift’ is een initiatief van De Verenigde Podiumkunstenfestivals, een samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals. Door het hele land roepen de festivals publiek op om een entreekaartje te kopen voor iemand met minder financiële middelen. ‘Geef een Toegift’ komt voort uit de ambitie een nieuwe stap te zetten in het toegankelijk maken van de podiumkunsten, en een breed en nieuw publiek te bereiken. De festivals zetten in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen hiermee hun verbindende kracht. Naar analogie van de ‘uitgestelde koffie’ (een project waarbij in koffiezaken bij het afrekenen van een kop koffie voor een tweede kop betaald kon worden, die later door iemand met minder financiële middelen gedronken kon worden) komen de festivals met het ‘uitgestelde kaartje’.

Hoe werkt het? In de ticketshop vind je de mogelijkheid om een Geef een Toegift-ticket aan te schaffen. Je kunt dit ticket tegelijk met je eigen tickets, maar natuurlijk ook apart aanschaffen. Het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht werkt hiervoor samen met de Armoedecoalitie Utrecht. De Armoedecoalitie zorgt ervoor dat het door jou gekochte ticket terecht komt bij een geïnteresseerde in hun netwerk. Deze persoon kan dankzij jou ook genieten van ons prachtige festival! Geef een Toegift-kaartje: € 15,- voor alle concerten in de GZ € 10,- voor alle concerten in de Hertz