Avontuurlijke muziek, Jazz, Familie en Extra concerten

Onze concerten in de categorieën Jazz, Familie en Extra concerten zijn los te koop. Avontuurlijke muziek is als serie verkrijgbaar, maar let op: serie start in mei 2022. Bekijk hier de categorieën.

Extra Concerten

In het aanbod dat zich van alle kanten aandient, hebben we ook een beetje aan cherry picking gedaan. Deze concerten kunt u los bestellen.

Bekijk de concerten

Avontuurlijke Muziek

Avontuurlijke muziek is verrassend en verontrustend. Een reeks concerten die uitnodigt tot gespitste oren en verkenning van onontgonnen klankwerelden.

Bekijk de concerten

Jazz

Nederlandse coryfeeën als Candy Dulfer en Benjamin Herman wisselen elkaar af met internationale sterren als udspeler Anouar Brahem en gitarist Pat Metheny.

Bekijk de concerten

Familieconcerten

Jong genieten betekent later nog meer genieten, en samen plezier is dubbel plezier. De concerten, shows of voorstellingen onder de noemer familieconcerten zijn voor jong en oud.

Bekijk de concerten

Bekijk alle concerten op chronologische volgorde

Bekijk alle klassieke concerten op chronologisch volgorde. Alle onderstaande concerten kunt u los bestellen of meenemen in uw eigen keuzeabonnement.

Bekijk overzicht

Keuzeabonnement

Bij aankoop van vier of meer concerten tegelijk ontvangt u 15% korting op de totaalprijs. Op die manier stelt u uw eigen keuzeabonnement samen, gebaseerd op uw persoonlijke smaak. Klik hier om uw eigen serie samen te stellen.