menu zoeken
Naar agenda

Bestelwijzer

1. Maak uw keuze
Op www.tivolivredenburgklassiek.nl staat een overzicht van alle series uit de brochure. U zoekt uw favoriete serie op en vervolgens klikt u op Bestel serie aan de linkerkant van de pagina. Hier vindt u ook een overzicht van alle concerten uit de brochure, op chronologische volgorde. U zoekt uw favoriete concert op en klikt op de titel. U ziet een pagina met de omschrijving van het concert. Vervolgens klikt u op de rode knop Bestel tickets aan de linkerkant van de pagina.

2. Selecteer een stoel
Op deze pagina ziet u een overzicht van alle concerten in de serie. U klikt op Bevestig stoelen. Nu krijgt u de zaalplattegrond te zien van het eerste concert. Hier kunt u uw stoelen kiezen. Als u gebruikmaakt van een tablet of een telefoon, dan selecteert het systeem voor u de best beschikbare plaatsen. Nadat u uw plaatsen voor het eerste concert in de serie heeft gekozen, klikt u op Selecteer stoelen. Bij elk concert verschijnt een nieuwe plattegrond. U kiest voor elk concert afzonderlijk uw plaatsen. Als u daarmee klaar bent, klikt u op de knop Bestellen aan de rechterkant van de pagina.

3. Plaats uw bestelling
U krijgt een overzicht te zien van het aantal abonnementen (of concerttickets) en de totaalprijs. In het veld Actiecode hoeft u niets in te vullen. U kiest op welke manier u uw tickets toegestuurd wilt krijgen: per e-mail of per post (€ 4,- verzendkosten). Wilt u meer bestellen? Klik op Verder winkelen. Zo niet, klik op Bevestigen.

4. Uw account
Om te kunnen betalen moet u inloggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord. Heeft u nog geen persoonlijk account? Volg de instructie Registreer hier. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik op Wachtwoord vergeten. Er wordt dan automatisch een wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd waarmee u kunt inloggen. Heeft u geen mail ontvangen? Mogelijk is de e-mail in uw spambox/map Ongewenste mail terechtgekomen.

5. Betaalmethode
U selecteert nu een betaalmethode. U kunt kiezen tussen iDeal, creditcard of Podium Cadeaukaart. Ook vinkt u aan dat u de Algemene Voorwaarden heeft gelezen. Vervolgens klikt u op Betalen. U wordt nu doorgeleid naar de betaalpagina.

6. Bevestiging
Als u heeft betaald, krijgt u een automatische bevestigingsmail op het e-mailadres waarmee u heeft ingelogd. Het kan soms even duren voordat u die ontvangt. Heeft u geen mail ontvangen? Wellicht is de e-mail in uw spambox/map ongewenste mail beland.

Heeft u vragen over het bestellen, dan kunt u contact opnemen met de kassa via 030 231 45 44 (ma t/m za van 10.00 – 18.00 uur) of [email protected].

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord