Klassiek op Dinsdagmiddag in TivoliVredenburg

Op een doordeweekse middag naar een concert: minder gedoe dan in het weekend of ’s avonds, met vaak een halve blik op je horloge. Fijn een uur romantische muziek in een ontspannen entourage. Zonder pauze maar met een drankje dat de zaal in mag. Daar word je opgewacht door grote talenten of regelrechte hemelbestormers. Een heerlijke onderbreking van de week. Bezoek een klassiek concert op de dinsdagmiddag.

NICOLAS VAN POUCKE EN HET INTERCONTINENTAL ENSEMBLE

Dinsdag 27 september 2022

Het Intercontinental Ensemble bewerkt symfonieën of pianoconcerten voor kleinere bezettingen met veel succes. Bekende werken geven de kleinste details prijs en krijgen zo een intiem karakter.

➤ Bekijk dit concert

ANTON SPRONK EN NATHALIA MILSTEIN

Dinsdag 8 november 2022

Anton Spronk en Nathalia Milstein behoren tot de grootste kamermuziektalenten van hun generatie. In een drieluik passeren hoogtepunten uit het repertoire vanaf de romantiek tot halverwege de twintigste eeuw.

➤ Bekijk dit concert

LAETITIA GERARDS & THOMAS BEIJER

Dinsdag 14 maart 2023

Thomas Beijer kan geweldig componeren en Laetitia Gerards kan geweldig zingen. Dat alles komt bij elkaar in een Frans liederenprogramma, aangevuld met nieuwe liederen van Thomas voor zijn muze Laetitia.

➤ Bekijk dit concert

BARBICAN QUARTET

Dinsdag 9 mei 2023

In een wisselspel tussen euforie en neerslachtigheid, onstuimig verlangen en verlatingsangst, vastberadenheid en berusting, verkent Janácek het hele gevoelspalet van een aanbidder.

➤ Bekijk dit concert