Keti Koti 2023

In Utrecht zijn veel activiteiten om stil te staan bij de herdenking aan de slavernij en om de toekomst te vieren. Van 26 juni t/m 1 juli 2023 herdenken we het trans-Atlantische slavernijverleden en vieren we de toekomst.

Vrijheid is een groot goed en zeker niet vanzelfsprekend voor iedereen. Op 1 juli 1863 schafte Nederland in Suriname en de Nederlandse Antillen de slavernij af. In Utrecht zijn veel activiteiten om stil te staan bij de herdenking aan de slavernij en om de toekomst te vieren. Van Leidsche Rijn tot Zuilen en van de binnenstadsbieb tot in het Griftpark in Tuinwijk Oost. Verhalen van veerkracht, verzet en het trans-Atlantische slavernijverleden. Bekijk hieronder het Keti Koti programma binnen en buiten de deur.

Keti Koti Festival Utrecht

We zijn trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan het programma dat door Comité 30 juni / 1 juli Utrecht (Keti Koti Utrecht) met heel veel Utrechtse partners tot stand is gekomen. Een middag vol verbinding, viering en good food. We herdenken het trans-Atlantische slavernijverleden en vieren de toekomst. Dit jaar hoef je niet buiten onze stadsie te zoeken: je bent samen met al je vrienden en familie welkom in het Griftpark. Gratis toegang.

Meer informatie